Tuesday, March 16, 2010

one step forward

Posted by arena at 5:51 AM
lama sungguh tak meng'update' blog ini. dulu2 aku suka sangat menulis. skang maybe tak cukup masa atau akibat kemalasan..
dulu siap bleh tulis novel, cerpen, sajak berjela2. tapi skang? jangan harapla nak tulis suma tu lagi. minat pun dah berkurang.

erm...berita terbaru is i am enganged!!!
adakalanya aku sendiri macam tak percaya yang aku dah menjadi tunangan orang skang ni.
kawen? erm..nantila kot...(dah cam iklanla plak)...persiapan untuk bertunang pun boleh tahanla.
kehabisan tenaga dan wang. huhu...itu baru bertunang belum kawin lagi kan. jadi secara seriusnya aku taktau nak pk camana nak kawin nanti. tak ada lagi dalam kepala ni kat mana aku nak cekau duit buat blanja yang pastinya bertimbun2 nanti. amatla merunsingkan. jadi aku juz enjoy life aku as a tunang orang skang ni.








detik2 penyarungan...
















hantaran pihak lelaki..maroon putih..
















we all punya hantaran. warna faveretku coklat krim. hehe...

so that life begin...

0 comments on "one step forward"

Post a Comment

ada komentar?
ajukan saja..saya sedia membaca