Saturday, July 10, 2010

single and available..

Posted by arena at 11:01 PM 2 comments
i am single n available right now!!!

at first memang tersangat2 sedih dengan apa yang telah berlaku. pertama kali dalam hidup aku dicurangi. yela, inipun hubungan pertama aku. mestila pertama kali kan...
sangatlah pedihnya Tuhan saja yang tahu. lebih pedih lagi kerana ikatan yang terjalin ini putus di tengah jalan.

tapi itulah, manusia hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan...
dah ditakdirkan perjalanan hidup aku begini aku harus terima.

perasaan aku sukar nak digambarkan sekarang ni. tak percaya, tak sangka, takmau terima, semuanya bercampur baur. tapi yang pasti, aku harus terima...

so, from now on, aku adalah seorang yang single dan available...:)