Monday, November 16, 2009

year end holiday...

Posted by arena at 7:49 PM
hujung2 tahun ni banyak betul xtvt percutian sehingga terpaksa mengubah2 tarikh kelas aku. tahun ni tak macam2 tahun2 sebelum ni. tahun2 sebelum ni bulan 9 atau 10 camtu habis dah kelas2 aku. tapi tahun ni alhamdulillah murah rezeki sikit masih diteruskan taktau sampai bila. asalkan pada saat2 genting hendak berholiday ni aku masih punya sumber kewangan untuk dibelanjakan. syukur...
berbalik kepada xtvt percutian, terdapat beberapa tempat yang sudah dan bakal aku kunjungi.
i- ke rumah kakakku di sepang. xtvt bersama pakcik yang akhirnya mengundang persengketaan
ii- ke rumah kakakku di perlis yang kurang mengundang kehabisan wang
iii- again ke rumah kakakku di sepang. kali ni agak best kerana pegi ramai2. ke ikea, nilai n the curve
iv- 22 nov penang bridge marathon. tak pasti camana nak lari setelah sekian lama tak lari
v- bakal ke terengganu bersama kakakku pada 3 dis insyaallah kalau takda aral melintang
vi- bakal ke terengganu sekali lagi coz kawanku nak kawen
vii- ke cameron ngan family. turun ke lost world n bermalam di lumut. can't wait for that day!!! suma ditanggung beres oleh my diddy. hehe...

coti2 malaysia. hoorayy!!!!

0 comments on "year end holiday..."

Post a Comment

ada komentar?
ajukan saja..saya sedia membaca